Luomumansikkaa – Poimi kesän maut talteen

Luomumansikkaa lähikuvassa
Luomumansikka on herkullista, puhdasta ja valmista syötäväksi sellaisenaan.

Tuotamme Paraisilla, Turun lähellä, maailman parasta luomumansikkaa, vadelmaa sekä erivärisiä herukoita.

Marjatuotteiden lisäksi pelloillamme ja kasvihuoneissamme kypsyvät kasvihuonekurkku, kesäkurpitsa ja mansikan sekä herukoiden taimet.

Satokauden ulkopuolella mansikkaa, vadelmaa ja herukkaa on saatavana kätevästi pakasterasioissa.

Luomumansikka on puhdasta

Luomutuotteiden viljelyssä ei käytetä lainkaan keinotekoisia torjunta-aineita vaan kaikki kasvinsuojelu tapahtuu luonnollisin keinoin. Viljelykierrolla, kesannoinnilla, kitkemällä ja kasviuutteiden ja torjuntaeliöiden voimin.

Luomumansikassa ei siis ole torjunta-ainejäämiä. Edes sallittua määrää.

Luomumansikka on aromikasta

Sanotaan että luomussa maku on aidoimmillaan.

Luonnonmukaisessa viljelyssä mansikka saa kasvaa rauhassa ilman keinolannotteita. Marjakoko ei ole yhtä iso kuin tavanomaisella marjalla mutta toisaalta marjan kaikki aromit ovat valmiina jo raakilevaiheessa ja maku ainoastaan syventyy vähitellen marjan kasvaessa. Näinollen pienemmässä marjassa on makuun nähden vähemmän vettä ja maku tulee voimakkaammin esille.

Laadukasta luomumansikkaa on ilo pakastaa

Olemme erittäin tarkkoja tuotteidemme laadusta. Tavoitteemme on että toimittamassamme mansikkalaatikossa ei ole ainoatakaan huonoa marjaa.

Tavoitteemme täyttämiseksi pakkaamme mansikat aina erillään varsinaisesta poimintatyöstä. Seuraamme jatkuvasti pellolta tulevan mansikan laatua pakkauksen yhteydessä.

Tilatessasi mansikat kannattomina voit poimia ne suoraan pakasterasiaan ilman perkaamisen vaivaa. Kannallisesta marjasta saat puhdasta mansikkaa kätevästi pikkulusikkaa apuna käyttäen.

5kg mansikkalaatikko vai sittenkin enemmän?

Luomumansikkaa 5 kg laatikossa
Viiden kilon laatikko on suosituin pakkauskoko tilamyymälässämme.

Ylivoimaisesti eniten myyty pakkauskoko tilallamme on viiden kilon mansikkalaatikko. Laatikollisessa on noin kymmenen litraa mansikkaa joka vastaa suunnilleen yhtä ämpärillistä.

Myymme mansikkaa toki pienemmissä ja suuremmissa erissä, viiden kilon kerrannaisina tai litran (500g) ja puolen litran (250g) rasioissa.

Mistä luomumansikkaa saa?

Toimitamme mansikkaa Helsinkiin, Turkuun ja lähialueille sekä keskusliikkeiden kautta lähes ympäri Suomen. Myymme mansikkaa satunnaisesti myös Turun alueen tapahtumissa ja toreilla.

Suuremmat erät voit noutaa kätevästi tilaltamme tai sopia kotiinkuljetuksesta Turun alueella.

Kesällä tilamyymälämme palvelee aina aamusta alkuiltaan asti ja etukäteen sovittaessa voit noutaa tuotteet mihin aikaan tahansa.

Poimi siis kesän maut talteen ja tilaa luomumansikkaa meiltä, Keskylän tilalta.