Luomuvadelman hinta 2019, Vadelman hinta 2019

Luomuvadelma – Luomuvadelman hinta vuonna 2019

Luomuvadelman hinta tilaltamme noudettuna on 24,00 €/kg – 32,00 €/kg Pakkauksesta, pakkauskoosta ja laatuluokasta riippuen. Ykkösluokan vadelman hinta on kakkosluokan vadelman hintaa korkeampi.

Vadelman hinta 2019, Luomuvadelman hinta 2019

Ykkösluokan vadelma on pakattu tilallamme valmiiksi pakasterasioihin kansineen joten se on valmista nostettavaksi suoraan pakkaseen. Vadelman hinta sisältää myös rasiat. Myymme heti herkuteltavaksi myös kaupparasioihin pakattua ykkösluokan vadelmaa.

Smoothieihin ja muuhun käyttöön, jossa vadelman ulkonäkö ei ole merkityksellinen, suosittelemme kakkosluokan vadelmaa. Kakkosluokka sisältää pintavikaista, rikkinäistä ja hieman mehustunutta vadelmaa. Sellaista joka on käyttökelpoista muttei kelpaa ykkösluokkaan ulkonäkönsä vuoksi.

Luomuvadelman hinta eli vadelmahinnasto kaudelle 2019 löytyy tältä sivulta alempaa. Vadelman hinta on ladattavissa koneelle myös pdf-tiedostona tästä: Vadelman hinta 2019 Keskylän tilalla

 

Vadelman hinta Keskylän tilalla pysyy samana koko vuoden 2019 joten voit ostaa herkullista luomuvadelmaamme satokauden kestäessä silloin kun sinulle sopii, hintavaihteluista stressaamatta. Kannattaa kuitenkin huomioida että satokausi on yleensä varsin lyhyt ja suuren kysynnän vuoksi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tilaamalla varmistat itsellesi halutun määrän vadelmaa.

Luomuvadelma, Hinnasto 2019

Tuote, Laatuluokka ja pakkauskoko

Pakkauksen hinta

Kilohinta

Lisätieto

Luomuvadelma 1lk 10X250g pakasterasia 75 € 30,00 € Ykkösluokan vadelma pakasterasioihin pakattuna on kätevä nostaa suoraan pakkaseen ja nauttia talven kuluessa esimerkiksi kakun koristeena.
Luomuvadelma 2lk 10X250g pakasterasia 60 € 24,00 € Kakkosluokan vadelma pakasterasioissa sopii smoothieihin ja muuhun käyttöön jossa vadelman ulkonäöllä ei ole merkitystä..
Luomuvadelma 1lk 1X250g pakasterasia 8 € 32,00 € Ykkösluokan vadelma pakasterasiaan pakattuna on kätevä nostaa suoraan pakkaseen ja nauttia talven kuluessa esimerkiksi kakun koristeena.
Luomuvadelma 1lk 1x150g kaupparasia 4,80 € 32,00 € Ykkösluokan vadelma kaupparasiaan pakattuna sopii heti naposteluun tai vaikka tuliaisiksi juhliin..

 

Luomuvadelman kotiintoimitus

Toimitamme luomuvadelman suoraan tilaltamme päiväntuoreena eli aamulla poimittuna Turun alueelle omalla kalustollamme. Voit sopia toimituksen joustavasti sillä liikumme Turussa yleensä sekä aamulla, päivällä että illalla.

Halutessanne jätämme vadelmat myös sopimaamme paikkaan, esimerkiksi omakotitalon kuistille tai autotalliin mikäli ette ole paikalla toimitusaikana.

Luomuvadelman toimitusmaksu Turun alueelle 10€ / toimitus.

Luomuvadelmaa tilalta Paraisilta

Voitte noutaa herkullisen luomuvadelman suoraan tilaltamme yhdessä sovittuna ajankohtana. Kesällä tilamyymälämme on auki aamuvarhaisesta alkuiltaan ja halutessanne noutaa vadelmat myöhemmin, jätämme ne kylmiöön josta löydätte ne nimellänne varustettuna.

Noutaessanne luomuvadelmanne tilaltamme voitte maksaa joko käteisellä, pankkikortilla tai saatte halutessanne laskun mukaan.

Luomuvadelmaa Helsinkiin, Espooseen ja pääkaupunkiseudulle

Satokauden aikana toimitamme piväntuoretta vadelmaa helsinkiin bussirahtina niin että asiakas noutaa tuotteet suoraan linja-autosta.

Tällä tavalla saamme vadelmat mahdollisimman tuoreena pääkaupunkiseudulle. Linja-automatka kestää noin pari tuntia jonka aamulla poimitut ja jäähdytetyt vadelmat kestävät kokemuksemme mukaan moitteettomasti.

Luomuvadelman  toimitusmaksu pääkaupunkiseudulle bussirahtina alk. 10€

Muuttuuko vadelman hinta vuonna 2019

Vadelman hinta tilallamme pysyy samana koko kauden joten voit ostaa herkullista vadelmaamme ajankohdasta stressaamatta.

 

Vadelman saatavuus kaudella 2019

Tilallamme avomaan satokausi vadelmalla on alkanut 15.7.2019.

Luomuvadelman tilaus

Voitte tilata luomuvadelmaa tilalta noudettavaksi tai toimitettuna parhaiten soittamalla numeroon 040 588 8185