Luomumansikka Helsinki, Espoo, Munkkiniemi, Kamppi

Haluaisitko laadukasta ja herkullista Luomumansikkaa aivan Helsingin keskustaan – Kampin linja-autoasemalle, Munkkiniemeen, tai Espooseen toivomanasi päivänä, aamulla poimituista marjoista pakattuna?

Me Keskylän tilalla olemme jo toimintamme alusta asti toimittaneet tuoretuotteitamme myös pääkaupunkiseudun asiakkaille helposti ja yksinkertaisesti pikaisena bussirahtina.

Näin helposti saat luomumansikat kotinurkillesi;

  1. Soita tilaus hyvissä ajoin (viimeistään edellisenä päivänä) Jarille numeroon 040 588 8185
  2. Nostamme tilatut tuotteet sovitun bussin kyytiin ja ilmoitamme sinulle linja-auton rekisterinumeron sekä saapumisajan sovitulle pysäkille.
  3. Asiakkaanamme olet hyvissä ajoin bussia vastassa pysäkillä, pysäytät bussin ja nappaat tavaratilasta herkulliset marjat sekä paketin päällä olevan laskun jonka voit suorittaa viikon kuluessa pankkitilille.

Vaikka linja-auton tavaratila ei varsinainen kylmäkuljetustila olekaan, olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa todenneet että mansikat kestävät matkan aiheuttaman lämpörasituksen hyvin.

Kotona tuotteet kannattaa käyttää, pakastaa tai siirtää viileään mahdollisimman pian vastaanottamisen jälkeen.

Toimitamme mansikkaa sekä aamupäivän että iltapäivän vuoroihin joten voit sovittaa tilauksesi saapumaan niin että saat haettua tuotteet sopivasti työpäivän jälkeen kotimatkallasi.

Suosituin pakkauskoko asiakkaidemme keskuudessa on viiden kilon mansikkalaatikko jossa on noin kymmenen litraa marjaa. Näitä laatikoita pinoamme tarpeen mukaan päällekkäin tai rinnakkain senverran että saamme haluamasi määrän marjaa mahtumaan lähetykseen.

Helsingissä tuotteitamme myyvät puolen litran rasioissa:

Pieneen mansikanhimoon voit ostaa tuotteitamme kätevissä puolen litran (250g) rasioissa ainakin seuraavista pääkaupunkiseudun myymälöistä:

Ruohonjuuri Kamppi

Ruohonjuuri Keskusta (city-käytävä)

Stockmann Herkku Helsingin keskustassa

Stockmann Herkku Tapiola

 

2 thoughts on “Luomumansikka Helsinki, Espoo, Munkkiniemi, Kamppi”

 1. Hei, toimitatteko tänä kesänä luomumansikkaa? Asun Espoossa.

  1. Hei,

   Toimitamme mansikkaa ja muita tuoretuotteita tänäkin kesänä bussirahtina. Tuotteet voi noutaa joko Espoon Ikean pikavuoropysäkiltä, Munkkiniemen pysäkiltä tai Kampin linja-autoasemalta.

   Lähetämme tuotteita usein bussilla joka on perillä aamulla noin 09-10 aikaan ja toinen erä lähtee tarvittaessa niin että on neljän jälkeen pääkauipunkiseudulla.

   /Touko Koskinen
   Keskylän tila

Kommentointi on suljettu.