Tumma jouluglögi 350ml – Sävyä ja aromia glögilasiin

Keskylän tilan luomuglögi on tarkan harkinnan ja pitkän tuotekehittelyn viimeisin tulos. Glögissä yhdistyvät suomalainen pitkän kokemuksen käsityöosaaminen mehujen ja hillojen valmistuksessa perinteiseen jouluiseen mausteseokseen tehden tuotteesta aidon ja aromikkaan herkun niin joulupöytään kuin tuliaislahjaksikin.

Olemme valmistaneet tumman luomuglögin tarkoin harkituilla aineksilla sadaksemme glögiin erinomaisen jouluisen ja raikkaan mausteisen aromin.

Tumma luomuglögi on valmistettu vadelmasta sekä ruusukvittenistä ja makeutettu luomusokerilla. Mausteena luomuglögissä on inkivääriä, ceylonkanelia ja vaniljaa.

Luomuglögi sopii juotavaksi laimennettuna, noin 1 osa glögitiivistettä ja 3 osaa vettä. Glögi kuumennetaan kattilassa kiehumispisteeseen mutta sitä ei ole syytä keittää.

Perinteisesti glögi on tarjoiltu joko sellaisenaan tai rusinoilla, mantelilastuilla ja muilla jouluisilla lisäkkeillä koristeltuna.

Glögin kanssa naposteluun sopii vaikkapa piparit ja luomuinen juustotarjotin.

Tumma luomuglögi säilyy avaamattomana huoneenlämmösä vähintään parasta ennen-päiväykseen saakka. Avattuna glögin tulee säilyttää jääkaapissa.

Ainesosat: Vadelma, ruusukvitteni sokeri, vesi, ceylonkaneli, inkivääri, neilikka.

Pakkaus: Lasipullo, 350ml

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa.

Laimennus: 1 osa Glögitiivistettä, 3 osaa vettä

Valmistettu Suomessa, luomusokeri ja luomumausteet EU:n ulkopuolelta.

Hinta: 7,90€ / pullo