Luomupakasteet

Pakastamme osan sadostamme herkullisiksi luomupakasteiksi. Alleviivattuja otsikoita klikkaamalla pääset tutustumaan tilamme luomupakasteisiin tarkemmin.

Pakastemansikka

Kesän aurinkoisina päivinä pakkaamme osan tuotannostamme, mehukkaat ja maukkaat pikkumarjat, pakastemansikaksi ja viemme kylmään talvea odottamaan.

Pakastettuja mansikoita voi käyttää talvella kätevästi puuron päällä, kakuntäytteenä tai erilaisiin smoothieihin ja muihin sekoiteherkkuihin.

Pakastaminen säilyttää suuren osan mansikan vitamiineista

Pakastemansikka on saatavana ympäri vuoden sekä tilaltamme että joistakin Turun alueen myymälöistä. Esimerkiksi Kupittaan Citymarketista.

Pakastevadelma 

Kun vadelmaa välillä kypsyy enemmän kuin sitä kyseisenä päivänä asiakkaidemme pakastimeen ja tuorekäyttöön on varattu, pakastamme sadon ja teemme näinollen siitä herkullista pakastevadelmaa.

Pakastaminen säilyttää suuren osan vadelman herkullisesta mausta ja tärkeistä vitamiineista ja pakastevadelma onkin oivallinen kakunkoriste tai puuron lisäke talven, syksyn ja kevään juhiin ja aamupalapöytään.

Pakastamme vadelman ilman sokeria käteviin, uudelleensuljettaviin ja uudelleenkäytettäviin pakasterasioihin.

Pakastevadelmaa on yleensä saatavana ympäri vuoden sekä tilaltamme että joistakin Turun alueen myymälöistä. Esimerkiksi Kupittaan Citymarketista.

Pakastemustaherukka

Pakkastuotteiden saatavuus