Luomuvadelma – Vadelman hinta 2024

Luomuvadelman hinta tilaltamme noudettuna on 40,00 €/kg – 31,20 €/kg Pakkauksesta, pakkauskoosta ja laatuluokasta riippuen. Ykkösluokan vadelman hinta on kakkosluokan vadelman hintaa korkeampi. Edullisinta taas on lajittelematon, suoraan pellolta poiminnan jälkeen ilman lajittelua myytävä vadelma

250 gramman rasia luomuvadelmaa maksaa Keskylän tilalta noudettuna 10,00 € kun taas kymmenen rasian laatikko samaa herkullista vadelmaa maksaa 92 €. 2-luokkaa 10 rasian laatikollinen, eli kaksi ja puoli kiloa, maksaa 83 euroa. Vadelman hinta riippuu siis sekä siitä, minkä laatuista vadelmaa ostaa, että siitä, paljonko vadelmaa kerrallaan hankkii.

Pikalinkit

Vadelman hinta 2020, Luomuvadelman hinta 2020

Ykkösluokan vadelma on pakattu tilallamme valmiiksi pakasterasioihin kansineen joten se on valmista nostettavaksi suoraan pakkaseen. Vadelman hinta sisältää myös rasiat. Myymme heti herkuteltavaksi myös kaupparasioihin pakattua ykkösluokan vadelmaa.

Smoothieihin ja muuhun käyttöön, jossa vadelman ulkonäkö ei ole merkityksellinen, suosittelemme kakkosluokan vadelmaa. Kakkosluokka sisältää pintavikaista, rikkinäistä ja hieman mehustunutta vadelmaa. Sellaista joka on käyttökelpoista muttei kelpaa ykkösluokkaan ulkonäkönsä vuoksi.

Lajittelemattomana myydään vadelma joka on suoraan poiminnan jälkeen pakattu myyntirasiaan mutta jota ei ole eritelty sen kummemmin 1-luokkaan, kakkosluokkaan kuin muuhunkaan jakeeseen. Lajittelemattomassa saattaa olla mukana myös joitain poiminnassa tulleita roskia tai käyttöön kelpaamattomia vadelmia.

Vadelman hinta Keskylän tilalla pysyy samana koko kauden 2024, joten voit ostaa herkullista luomuvadelmaamme satokauden kestäessä silloin kun sinulle sopii, hintavaihteluista stressaamatta. Kannattaa kuitenkin huomioida että satokausi on yleensä varsin lyhyt ja suuren kysynnän vuoksi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tilaamalla varmistat itsellesi halutun määrän vadelmaa.

Vadelman hinta – Mitä vadelma maksaa?

Vadelma – Laatuluokka ja pakkauskoko Vadelman hinta Vadelman kilohinta Lisätieto
Luomuvadelma 1lk 10X250g pakasterasia 92 €36,80 €/kgYkkösluokan vadelma pakasterasioihin pakattuna on kätevä nostaa suoraan pakkaseen ja nauttia talven kuluessa esimerkiksi kakun koristeena.
Luomuvadelma 1lk 16X125g pakasterasia 80 € 40,00 €/kg Ykkösluokan vadelma hieman pienempiin pakasterasioihin pakattuna on kätevä nostaa suoraan pakkaseen ja nauttia talven kuluessa esimerkiksi puuron päällä.
Luomuvadelma 2lk 10X250g pakasterasia 83 € 33,20 €/kg Kakkosluokan vadelma pakasterasioissa sopii smoothieihin ja muuhun käyttöön jossa vadelman ulkonäöllä ei ole merkitystä.
Luomuvadelma 1lk 1X250g pakasterasia, yksittäin10,00 €40,00 €/kg Ykkösluokan vadelma pakasterasiaan pakattuna on kätevä nostaa suoraan pakkaseen ja nauttia talven kuluessa esimerkiksi kakun koristeena tai syödä heti sellaisenaan.
    

Luomuvadelman kotiintoimitus

Toimitamme luomuvadelman suoraan tilaltamme päiväntuoreena eli aamulla poimittuna Turun alueelle omalla kalustollamme. Voit sopia toimituksen joustavasti sillä liikumme Turussa yleensä sekä aamulla, päivällä että illalla.

Halutessanne jätämme vadelmat myös sopimaamme paikkaan, esimerkiksi omakotitalon kuistille tai autotalliin mikäli ette ole paikalla toimitusaikana.

Luomuvadelman toimitusmaksu Turun alueelle 15€ / toimitus.

Luomuvadelmaa tilalta Paraisilta

Voitte noutaa herkullisen luomuvadelman suoraan tilaltamme yhdessä sovittuna ajankohtana. Kesällä tilamyymälämme on auki iltapäivästä alkuiltaan ja halutessanne noutaa vadelmat myöhemmin, jätämme ne kylmiöön josta löydätte ne nimellänne varustettuna.

Noutaessanne luomuvadelmanne tilaltamme voitte maksaa joko käteisellä, pankkikortilla, tai saatte halutessanne laskun mukaan.

Luomuvadelmaa Helsinkiin, Espooseen ja pääkaupunkiseudulle vuonna 2024

Satokauden aikana toimitamme päiväntuoretta vadelmaa helsinkiin bussirahtina niin että asiakas noutaa tuotteet suoraan linja-autosta.

Tällä tavalla saamme vadelmat mahdollisimman tuoreena pääkaupunkiseudulle. Linja-automatka kestää noin pari tuntia jonka aamulla poimitut ja jäähdytetyt vadelmat kestävät kokemuksemme mukaan moitteettomasti.

Luomuvadelman  toimitusmaksu pääkaupunkiseudulle bussirahtina alk. 9€

Muuttuuko vadelman hinta vuonna 2024

Vadelman hinta tilallamme pysyy samana koko satokauden joten voit ostaa herkullista vadelmaamme ajankohdasta stressaamatta.

Luomuvadelman saatavuus kaudella 2024

Vadelmaa on saatavana tilaltamme arviolta 18.7.2024 alkaen, ja satokauden odotetaan kestävän noin kolme viikkoa.

Luomuvadelman tilaus

Voitte tilata luomuvadelmaa tilalta noudettavaksi tai toimitettuna satokauden aikana parhaiten soittamalla numeroon 040 588 8185

Satokauden ulkopuolella, tai jos haluat muuten mielummin näpytellä tilauksesi netissä, voit käyttää alla olevaa lomaketta.

Olemme sinuun yhteydessä satokauden edetessä ja sovimme yhdessä toimituspäivän. Toimitamme vadelmat varausjärjestyksessä.

Varausvahvistus lähetetään tähän sähköpostiin.
Olemme yhteydessä sopiaksemme tarkemman toimitusajan satokauden edetessä.
Turku-Helsinki reitin varrella oleva linja-autopysäkki. Suosittuja noutopaikkoja ovat esimerkiksi Kampin linja-autoasema ja Munkkiniemen pysäkki.
Valitse varaamasi määrä laatikoina
Valitse varaamasi määrä laatikoina
Valitse varaamasi määrä laatikoina
Valitse varaamasi määrä rasioina