Luomuhillo – Mansikkahillo ja vadelmahillo

Luomuhillo, Luomuhillot Keskylän tilalta

Keskylän tilan luomuhillo on aidointa ja puhtainta mahdollista luomuhilloa ilman turhia lisäaineita. Luomuhillojen pääraaka-aineena on Keskylän tilan luomumansikka ja luomuvadelma , joiden viljelyssä tilalla on pitkä perinne.

Luomuhillojen sokeri on luonnonmukaisesti viljellyistä sokeriruo’oista tehtyä vaaleaa kidesokeria joka on lisätty luomuhilloihin ennen kuumennusta ja purkitusta.

Luomusokeria ei tuoteta EU:n alueella josta johtuen luomuhillojen luomumerkin yhteydessä on merkintä ”tuotettu eu:ssa ja eu:n ulkopuolella”. Tämä merkintä kertoo, että osa hillon raaka-aineesta on peräisin muualta kuin eu:n alueelta. Tässä tapauksessa on kyse luomuhillossa käytetystä sokerista.

Luomuhillojen lisäksi tilalla tuotetaan 100% mansikkasosetta ja 100% vadelmasosetta, joihin ei ole lisätty mitään. Ei edes sokeria.

Keskylän tilan Luomuhillot valmistetaan ilman lisättyjä hyytelöimisaineita tai väriä parantavia ja säilyttäviä lisäaineita, jonka vuoksi luomuhillon väri voi ajan mittaan hieman muuttua. Luomuhillo ei myöskään ole niin kirkkaan punaista kuin pellolla kasvava tuore mansikka. Tämä on aivan luonnollista.

Luomuhillon koostumus on on löysempi kuin sellaisten hillojen joiden valmistuksessa on käytetty hyytelöimisaineita. Tästä syystä luomuhillopurkkia on syytä hieman ravistaa ennen käyttöä.

Mansikkahillo, Luomuhillo mansikasta

Luomuhillo mansikasta. 80% mansikkaa ja 20% luomusokeria muodostavat yhdessä maittavan luomumansikkahillon.
Luomuhillo mansikasta. 80% mansikkaa ja 20% luomusokeria muodostavat yhdessä maittavan luomumansikkahillon.

Ainesosat: Suomalainen luomumansikka Keskylän tilalta (80%), Luomusokeri (20%)

Säilyvyys avaamattomana huoneenlämmössä vähintään parasta ennen-päiväykseen saakka. Avattuna jääkaapissa noin 2 viikkoa.

Pastöroitu, pakattu lasipurkkiin, metallikannella.

Valmistaja: Keskylän tila, Parainen

Lue lisää mansikkahillosta

Vadelmahillo, luomuhillo vadelmasta

Luomuhillo vadelmasta. 80% vadelmaa ja 20% luomusokeria muodostavat yhdessä maittavan luomuvadelmahillon.
Luomuhillo vadelmasta. 80% vadelmaa ja 20% luomusokeria muodostavat yhdessä maittavan luomuvadelmahillon.

Ainesosat: Suomalainen luomuvadelma Keskylän tilalta (80%), Luomusokeri (20%)

Säilyvyys avaamattomana huoneenlämmössä vähintään parasta ennen-päiväykseen saakka. Avattuna jääkaapissa noin 2 viikkoa.

Pastöroitu, pakattu lasipurkkiin, metallikannella.

Valmistaja: Keskylän tila, Parainen

Lue lisää vadelmahillosta

Mansikkasose

Ainesosat: Suomalainen luomumansikka Keskylän tilalta (100%),

Säilyvyys avaamattomana huoneenlämmössä vähintään parasta ennen-päiväykseen saakka. Avattuna jääkaapissa noin 2 viikkoa.

Pastöroitu, pakattu lasipurkkiin, metallikannella.

Valmistaja: Keskylän tila, Parainen

Vadelmasose

Ainesosat: Suomalainen luomuvadelma Keskylän tilalta (100%)

Säilyvyys avaamattomana huoneenlämmössä vähintään parasta ennen-päiväykseen saakka. Avattuna jääkaapissa noin 2 viikkoa.

Pastöroitu, pakattu lasipurkkiin, metallikannella.

Valmistaja: Keskylän tila, Parainen