Pakastemansikka, Luomu, 250g / 350g

Pakastemansikka on pakastettua luomumansikkaa kätevissä uudelleensuljettavissa 250g ja 350g pakasterasioissa.

Mansikka on pääasiassa kausituote joka ostetaan ja suurelta osin myös käytetään tuoreena kesän mittaan. Kausiluontoisudesta johtuen mansikkaa ei kuitenkaan ole tuoreena saatavana koko vuotta jonka vuoksi pakastemansikka tarjoaa oivallisen vaihtoehdon saada kesän aromikasta herkkua myös talven ruokapöytään, puuron joukkoon ja makeisiin leivonnaisiin.

Pakastemansikan käyttö

Pakastemansikkaa voi käyttää oikeastaan mihin tahansa mihin tuoretta mansikkaakin. Oivallisia käyttökohteita ovat esimerkiksi kakkujen täytekerrokset, erilaiset mansikkakuorrutteiset leivonnaiset ja viimeaikoina suosituiksi nousseet kylmät smoothiet.

Pakastemansikka jäähdyttää oivallisesti liian kuuman puuron ja sopii naposteltavaksi vaikka sellaisenaan suoraan pakkasesta.

Pakastemansikan valmistus

Pakastemansikan valmistuksessa emme käytä puhtaiden marjojen ja pakastusrasioiden sekä etikettien lisäksi mitään muita aineita. Rasiatkin ovat toki elintarvikelaatuisia joten pakasttemansikkamme on sataprosenttisen puhdasta luomumansikkaa kylmässä muodossa.

Koska mansikat on pakattu läpinäkyviin pakastusrasioihin voit kätevästi tarkistaa tuotteen laadun ulkoapäin ennen ostopäätöstä.

Pakastemansikka pakataan tilallamme

Pakkaamme mansikat pakkaseen samassa paikassa ja samoin laatukriteerein kuin tuoreetkin mansikat. Pakastemansikoiksi valitsemme parhaita kannallisia ja kannattomia mansikoitamme sopivan kokoisina niin ettei niiden pilkkominen ole tarpeen.

Pakkaamme mansikat läpinäkyviin ja kestäviin pakasterasioihin jonka jälkeen siirrämme ne pikaisesti kylmään jotta tuote säilyy mahdollisimman hyvänä kauppaan ja sieltä edelleen kuluttajan pakastimeen asti.

Pakastemansikka on kotimaista

Mansikkamme kasvaa kotimaisessa maaperässä ja taimet tulevat omasta luomutaimituotannostamme joten mansikan kotimaisuusaste ja luomuisuus ovat korkeaa luokkaa. Myös käyttämämme satotaimet ovat kotimaisia luomutaimia omalta tilaltamme.

Pakastemansikkaa suoraan tilaltamme tai lähimarketistasi.

Toimitamme pakastemansikkaa ajoittain tukkuihin sekä Turun lhähialueen ruokakauppoihin. Toki voit ostaa mansikkaa pakastettuna myös tilaltamme Paraisilta, olemme paikalla sopimuksen mukaan.