Luomuvadelma – Vadelman hinta 2021

Luomuvadelman hinta tilaltamme noudettuna on 24,80 €/kg – 35,33 €/kg Pakkauksesta, pakkauskoosta ja laatuluokasta riippuen. Ykkösluokan vadelman hinta on kakkosluokan vadelman hintaa korkeampi, kun taas vastaavasti mehumarjaksi luokitellun vadelman hinta on kaikista matalin.

250 gramman rasia luomuvadelmaa maksaa Keskylän tilalta noudettuna 8,80 € kun taas kymmenen rasian laatikko samaa herkullista vadelmaa maksaa 82 €. Mehumarjaa 10 rasian laatikollinen, eli kaksi ja puoli kiloa, maksaa 62 euroa. Vadelman hinta riippuu siis sekä siitä, minkä laatuista vadelmaa ostaa, että siitä, paljonko vadelmaa kerrallaan hankkii.

Vadelman hinta 2021 Keskylän tilalla
Vadelman hinta 2021 Keskylän tilalla

Pikalinkit

Vadelman hinta 2020, Luomuvadelman hinta 2020

Ykkösluokan vadelma on pakattu tilallamme valmiiksi pakasterasioihin kansineen joten se on valmista nostettavaksi suoraan pakkaseen. Vadelman hinta sisältää myös rasiat. Myymme heti herkuteltavaksi myös kaupparasioihin pakattua ykkösluokan vadelmaa.

Smoothieihin ja muuhun käyttöön, jossa vadelman ulkonäkö ei ole merkityksellinen, suosittelemme kakkosluokan vadelmaa. Kakkosluokka sisältää pintavikaista, rikkinäistä ja hieman mehustunutta vadelmaa. Sellaista joka on käyttökelpoista muttei kelpaa ykkösluokkaan ulkonäkönsä vuoksi. Vielä krouvimpaan käyttöön, esimerkiksi vadelmamehun tekemiseen, käy mehumarjana myytävä vadelmalaatu, jonka hinta on kaikista edullisin.

Luomuvadelman hinta eli vadelmahinnasto kaudelle 2021 löytyy tältä sivulta alempaa. Vadelman hinta on ladattavissa koneelle myös pdf-tiedostona tästä: Vadelman hinta 2021 Keskylän tilalla

Vadelman hinta Keskylän tilalla pysyy samana koko vuoden 2021, joten voit ostaa herkullista luomuvadelmaamme satokauden kestäessä silloin kun sinulle sopii, hintavaihteluista stressaamatta. Kannattaa kuitenkin huomioida että satokausi on yleensä varsin lyhyt ja suuren kysynnän vuoksi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tilaamalla varmistat itsellesi halutun määrän vadelmaa.

Vadelman hinta – Mitä vadelma maksaa?

Vadelma – Laatuluokka ja pakkauskoko Vadelman hinta Vadelman kilohinta Lisätieto
Luomuvadelma 1lk 10X250g pakasterasia82 €32,80 €/kgYkkösluokan vadelma pakasterasioihin pakattuna on kätevä nostaa suoraan pakkaseen ja nauttia talven kuluessa esimerkiksi kakun koristeena.
Luomuvadelma 2lk 10X250g pakasterasia72 €28,80 €/kgKakkosluokan vadelma pakasterasioissa sopii smoothieihin ja muuhun käyttöön jossa vadelman ulkonäöllä ei ole merkitystä.
Luomuvadelma mehumarja 10X250g pakasterasia62 €24,80 €/kgMehumarjaksi luokiteltu vadelma soveltuu nimensä mukaisesti mehun tekoon, ja miksipä ei smoothieihinkin makua antamaan.
Luomuvadelma 1lk 1X250g pakasterasia, yksittäin8,80 €35,20 €/kgYkkösluokan vadelma pakasterasiaan pakattuna on kätevä nostaa suoraan pakkaseen ja nauttia talven kuluessa esimerkiksi kakun koristeena.
Luomuvadelma 1lk 1x150g kaupparasia, yksittäin5,30 €35,33 €/kgYkkösluokan vadelma kaupparasiaan pakattuna sopii heti naposteluun tai vaikka tuliaisiksi juhliin.
    

Luomuvadelman kotiintoimitus

Toimitamme luomuvadelman suoraan tilaltamme päiväntuoreena eli aamulla poimittuna Turun alueelle omalla kalustollamme. Voit sopia toimituksen joustavasti sillä liikumme Turussa yleensä sekä aamulla, päivällä että illalla.

Halutessanne jätämme vadelmat myös sopimaamme paikkaan, esimerkiksi omakotitalon kuistille tai autotalliin mikäli ette ole paikalla toimitusaikana.

Luomuvadelman toimitusmaksu Turun alueelle 10€ / toimitus.

Luomuvadelmaa tilalta Paraisilta

Voitte noutaa herkullisen luomuvadelman suoraan tilaltamme yhdessä sovittuna ajankohtana. Kesällä tilamyymälämme on auki aamuvarhaisesta alkuiltaan ja halutessanne noutaa vadelmat myöhemmin, jätämme ne kylmiöön josta löydätte ne nimellänne varustettuna.

Noutaessanne luomuvadelmanne tilaltamme voitte maksaa joko käteisellä, pankkikortilla, tai saatte halutessanne laskun mukaan.

Luomuvadelmaa Helsinkiin, Espooseen ja pääkaupunkiseudulle vuonna 2021

Satokauden aikana toimitamme päiväntuoretta vadelmaa helsinkiin bussirahtina niin että asiakas noutaa tuotteet suoraan linja-autosta.

Tällä tavalla saamme vadelmat mahdollisimman tuoreena pääkaupunkiseudulle. Linja-automatka kestää noin pari tuntia jonka aamulla poimitut ja jäähdytetyt vadelmat kestävät kokemuksemme mukaan moitteettomasti.

Luomuvadelman  toimitusmaksu pääkaupunkiseudulle bussirahtina alk. 10€

Muuttuuko vadelman hinta vuonna 2021

Vadelman hinta tilallamme pysyy samana koko satokauden joten voit ostaa herkullista vadelmaamme ajankohdasta stressaamatta.

Vadelman saatavuus kaudella 2021

Vadelmaa on saatavana tilaltamme 11.7.2021 alkaen, ja satokauden odotetaan kestävän noin kolme viikkoa.

Luomuvadelman tilaus

Voitte tilata luomuvadelmaa tilalta noudettavaksi tai toimitettuna satokauden aikana parhaiten soittamalla numeroon 040 588 8185

Satokauden ulkopuolella, tai jos haluat muuten mielummin näpytellä tilauksesi, voit käyttää allaolevaa lomaketta.

Olemme sinuun yhteydessä satokauden edetessä ja sovimme yhdessä toimituspäivän. Toimitamme vadelmat varausjärjestyksessä.

Varausvahvistus lähetetään tähän sähköpostiin.
Olemme yhteydessä sopiaksemme tarkemman toimitusajan satokauden edetessä.
Turku-Helsinki reitin varrella oleva linja-autopysäkki. Suosittuja noutopaikkoja ovat esimerkiksi Kampin linja-autoasema ja Munkkiniemen pysäkki.
Valitse varaamasi määrä laatikoina
Valitse varaamasi määrä laatikoina
Valitse varaamasi määrä rasioina
Valitse varaamasi määrä rasioina