Vaalea luomuglögi 350ml – Joulun luomuinen alkujuoma

Keskylän tilan luomuglögi on tarkan harkinnan ja pitkän tuotekehittelyn viimeisin tulos. Glögissä yhdistyvät suomalainen pitkän kokemuksen käsityöosaaminen mehujen ja hillojen valmistuksessa perinteiseen jouluiseen mausteseokseen tehden tuotteesta aidon ja aromikkaan herkun niin joulupöytään kuin tuliaislahjaksikin.

Olemme valmistaneet vaalean luomuglögin tarkoin harkituilla aineksilla sadaksemme glögiin erinomaisen jouluisen ja raikkaan hapahkon aromin.

Vaalea luomuglögi on valmistettu ruusukvittenistä sekä omenasta ja makeutettu luomusokerilla. Mausteena luomuglögissä on inkivääriä, ceylonkanelia ja vaniljaa.

Luomuglögi

Luomuglögi sopii juotavaksi laimennettuna, noin 1 osa glögitiivistettä ja 3 osaa vettä. Glögi kuumennetaan kattilassa kiehumispisteeseen mutta sitä ei ole syytä keittää.

Perinteisesti glögi on tarjoiltu joko sellaisenaan tai rusinoilla, mantelilastuilla ja muilla jouluisilla lisäkkeillä koristeltuna.

Glögin kanssa naposteluun sopii vaikkapa piparit ja luomuinen juustotarjotin.

Vaalea luomuglögi säilyy avaamattomana huoneenlämmösä vähintään parasta ennen-päiväykseen saakka. Avattuna glögin tulee säilyttää jääkaapissa.

Ainesosat: Ruusukvittenmehu, omenamehu, sokeri, vesi, ceylonkaneli, inkivääri, neilikka.

Pakkaus: Lasipullo, 350ml

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa.

Laimennus: 1 osa Glögitiivistettä, 3 osaa vettä

Valmistettu Suomessa, luomusokeri ja luomumausteet EU:n ulkopuolelta.

Hinta: 9,50€ / pullo

Tutustu myös tummaan glögiimme: Jouluglögi vadelma