Luomumansikan hinta vuonna 2022 – Mansikan hinta

Luomumansikka – hinta vuonna 2022

Luomumansikan kilohinta tilallamme on 17,60€/kg (1-lk kannallinen mansikka 5kg laatikossa. Näinollen 5 kilon mansikkalaatikon hinta on 88€ tilalta noudettuna.

🍓  Miksi me viljelemme mansikkaa? Vilkaise tästä!

Luomumansikan hinnan vuodelle 2022 eli mansikan hinnan löydät tältä sivulta alempaa. Myös mansikan kilohinta, mansikan litrahinta sekä 5 kilon mansikkalaatikon hinta löytyy hinnastosta.

⬇️ Varaa ja tilaa tästä!⬇️

Voit varata kesän luomumansikkasi joko tilalta noudettuna tai Turkuun ja lähialueille tai Helsingin suunnalle toimitettuna.

Tilauslomake löytyy tästä linkistä

Mansikan hinta Keskylän tilalla pysyy samana koko vuoden 2022 joten voit ostaa herkullista luomumansikkaamme satokauden kestäessä silloin kun sinulle sopii, hintavaihteluista stressaamatta. Poikkeuksena aivan alkukauden mansikka jonka myymme päivän hintaan pikkurasioissa.

Tuote, Laatuluokka ja pakkauskokoPakkauksen hintaKilohintaLisätieto
Luomumansikka 1lk/5kg, perattu95 €19,00 €Kannaton luomumansikka, sopii sellaisenaan tai pilkottuna pakkaseen.
Luomumansikka 1lk/5kg, kannallinen88 €17,60 €Kannallinen 1-luokan luomumansikka. Perinteinen valinta.
Luomumansikka 1lk/500g, kannallinen10 €20,00 €Kannallinen 1-luokan mansikka litran rasiassa.
Luomumansikka 1lk/250g, kannallinen6 €24,00 €Kannallinen 1-luokan mansikka puolen litran rasiassa.
Luomumansikka pikkumarja 5kg, kannaton88 €17,60 €Pientä perattua luomumansikkaa 5 kilon laatikossa. Sopii suoraan pilkkomatta pakkaseen.
Luomumansikka sosemarja 5kg77 €15,40 €Sosemarjaksi luokiteltua, pintavikaisempaa tai rumempaa marjaa 5 kilon laatikossa. Sopii mansikkahillon ja smoothien tekemiseen.
Luomumansikka mehumarja 5kg59 €11,80 €Mehumarjaksi luokiteltua luomumansikkaa. 5 kilon laatikoissa. Sopii mehun tekemiseen ja muuhun käyttöön jossa ulkonäöllä ei ole merkitystä.

Luomumansikan kotiintoimitus

Toimitamme luomumansikan suoraan tilaltamme päiväntuoreena eli aamulla poimittuna Turun alueelle omalla kalustollamme. Voit sopia toimituksen joustavasti sillä liikumme Turussa yleensä sekä aamulla, päivällä että illalla.

Halutessanne jätämme mansikat myös sopimaamme paikkaan, esimerkiksi omakotitalon kuistille tai autotalliin mikäli ette ole paikalla toimitusaikana.

Luomumansikan toimitusmaksu Turun alueelle 15€ / toimitus.

Luomumansikkaa tilalta Paraisilta

Voitte noutaa herkullisen luomumansikan suoraan tilaltamme yhdessä sovittuna ajankohtana. Kesällä tilamyymälämme on auki aamuvarhaisesta alkuiltaan ja halutessanne noutaa mansikat myöhemmin, jätämme ne kylmiöön josta löydätte ne nimellänne varustettuna.

Noutaessanne luomumansikkanne tilaltamme voitte maksaa joko käteisellä, pankkikortilla tai saatte halutessanne laskun mukaan.

Luomumansikkaa Helsinkiin, Espooseen ja pääkaupunkiseudulle

Satokauden aikana toimitamme piväntuoretta mansikkaa Helsinkiin bussirahtina niin että asiakas noutaa tuotteet suoraan linja-autosta.

Tällä tavalla saamme mansikat mahdollisimman tuoreena pääkaupunkiseudulle. Linja-automatka kestää noin pari tuntia jonka aamulla poimitut ja jäähdytetyt mansikat kestävät kokemuksemme mukaan moitteettomasti.

Luomumansikan toimitusmaksu pääkaupunkiseudulle bussirahtina 9€/5kg laatikko

Muuttuuko mansikan hinta vuonna 2022

Mansikan hinta tilallamme pysyy samana koko kauden joten voit ostaa herkullista mansikkaamme ajankohdasta stressaamatta.

Miksi luomumansikka maksaa enemmän?

Luomumansikan kilohinta ja näinollen myös laatikon hinta on korkeampi kuin tavanomaisesti viljellyn mansikan.

Kirjoitimme pienen tekstin siitä miksi luomumansikka maksaa enemmän.

Artikkelissamme ”mansikan hinta” pohdimme mistä mansikan hinta yleisesti koostuu.

Mansikan saatavuus kaudella 2022

Tilallamme avomaan satokausi on alkanut, ja mansikkaa on nyt hyvin saatavana.

Voitte varata mansikkanne kätevästi tästä painamalla!