Ostaisinko luomumansikkaa? – Lue asiakaskokemuksia.

Luomumansikan kysyntä on havaintojemme mukaan vuodesta toiseen kasvussa ja luomumansikkaa ostetaankin nyt yhä useammin perheeseen jossa muuten on totuttu kuluttamaan tavanomaisesti viljeltyjä elintarvikkeita. Luomumansikka ei siis ole enää vain erityisen terveystietoisten tai todellista huippulaatua hakevien kuluttajien valinta.

Toki viljelemämme luomumansikka edelleen täyttää normaalia tiukemmat laatuvaatimuksemme ja sisältää huomattavasti vähemmän (eli ei ollenkaan) torjunta-aineita kun tavanomaisesti viljelty ja homeenestoaineilla käsitelty lajitoverinsa.

Jari Koskinen – Mansikanviljelijä

Miksi ostaisin luomumansikkaa?

Tilaltamme ostetaan luomumansikkaa aivan tavallisten perheiden pakkaseen, hilloaineiksi ja kakun päälle tai suoraan syötäväksi monesta eri syystä.

Luomumansikkaa 5 kg laatikossa.
Luomumansikkaa ostetaan ihan tavallisiin perheisiin monesta eri syystä.

On perheitä jotka arvostavat torjunta-aineettomuutta ja haluavat nauttia varmasti puhtaista mansikoista. Tällaisten perheiden oville usein viemme laatikollisen tai pari luomumansikkaa, tai palvelemme maukkaat mansikat auton takaluukkuun tilamyymälässämme Paraisilla.

Asiakkainamme on henkilöitä jotka pitävät siitä, että mansikkalaatikollisen voi syödä vaikka silmät kiinni ilman pelkoa pohjan vetisistä tai homeisista mansikoista. Pakkaamme jokaisen luomumansikkalaatikollisen erikseen, joten tilaltamme myytävät mansikkalaatikolliset ovat käyneet kokeneiden pakkaajiemme tarkan silmän alla, mansikka kerrallaan. Tästä johtuen voimme olla varmoja siitä että mansikka on koko laatikossa yhtä hienoa ja hyvää kuin mansikkalaatikon päällä.

Ostamme Koskisen mansikkaa joka vuosi itsellemme ja varaamme samalla myös lastemme perheille. Koskaan emme ole joutuneet heittämään yhtään huonoa marjaa pois laatikosta.

Pitkäaikainen asiakkaamme

Useimmat asiakkaamme varaavat ja näinollen varmistavat aromikkaat mansikat itselleen jo hyvissä ajoin ennen mansikkakauden alkua. Toimitamme mansikat ja muut tuoretuotteet pääasiassa varausten perusteella, vaikka tilamyymälässämme silloin tällöin, kiihkeimpään sesonkiaikaan, onkin jokin laatikko ilman osoitetta. Tällaisen laatikollisen toki voimme myydä myös yhtäkkiä pihalle tulevalle mansikannälkäiselle asiakkaalle.

Olemme saaneet kiitosta siitä, että viljelemämme luomumansikan hinta näkyy suoraan kotisivuillamme. Useat asiakkaamme ovatkin saaneet tiedon tilastamme löytämällä mansikkahinnastomme ja sitä kautta tulleet tietoiseksi maukkaasta luomumansikasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *